AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun zamandır görmediğin birini öpmek

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birini öpmek

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birini öpmek rahat şekilde yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, evlatlarının hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birini öpmek gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birini öpmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediği birini görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin kişiyi görmek hayatının başarılarla dolacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına delalet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok uzun zamandır görmediğin birini görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine işaret eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir