AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek

Kahve falında fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek

Kahve falında fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf makinesinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Eskiyi bırakıp, yeniye sarılmalısınız.

Kahve falında fotoğraf makinesinin kırıldığını görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında fotoğraf makinesi kırıldığını görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf makinesi çaldırmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fotoğraf makinesi satın almak sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalettir.

Kahve falında elinde fotoğraf makinesi görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk fotoğraf makinesi görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına işarettir.

Kahve falında fotoğraf makinesini kırmak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir