Kahve falında uzun zamandır görmediğin bir akrabanı görmek

Kahve falında uzun zamandır görmediğin bir akrabanı görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına yorulur.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin bir akrabanı gördüyseniz:

  • İleride ya da hemen yarın pişman olacağınız şeyler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin bir akrabanı görmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin akrabalarını görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin akrabanı görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında uzun zamandır görmediği arkadaşı görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında uzun zamandır özlenen birini görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birini öpmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğiniz birini görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir