AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün temiz olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün temiz olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün temiz olduğunu görmek sevgisinin artacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünün temiz olduğunu gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, bazı kişilerin sürpriz açıklamaları olabilir.

Kahve falında temiz yüzlü birini görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz yüzlü erkek görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz suyla yüzünü yıkamak daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz yüzlü kadın görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, insanların birbirine kenetleneceğine alamet eder.

Kahve falında temiz yüz görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yüzü temiz görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında temiz yüzlü bir kadın görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünün temizlendiğini görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, çevrenizden takdir görmeye tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir