AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek parçalaması görmek

Kahve falında köpek parçalaması görmek

Kahve falında köpek parçalaması görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında köpek parçalaması gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz bir olay gerçekleşebilir.

Kahve falında köpeğin parçalandığını görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında köpek parçalaması görmek parasına da para ekleyeceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında köpek tarafından parçalanmak hedeflere ulaşamayacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında köpek parçaları görmek önemli işler yapacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpekler tarafından parçalanmak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde et parçası görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında azı dişinin parçalandığını görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini parçalayarak öldürmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir