Kahve falında yüzünün kıllarını almak

Kahve falında yüzünün kıllarını almak sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yüzünün kıllarını almak gördüyseniz:

  • Elinizdeki bazı imkanlardan çevrenizin faydalanmasına izin vererek önemli artı puanlar kazanmanız olasıdır.Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Kahve falında yüzünü kıllanmış görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü kıllı görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde kıllar çıktığını görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki kılları aldığını görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Kahve falında kıllı yüz görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına delalettir.

Kahve falında yüzünün kıllarını almak içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde siyah kıl çıktığını görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünün kıllandığını görmek geçmişini arkada bırakacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir