AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün güzel olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün güzel olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün güzel olduğunu görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, kafasının rahatlayacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünün güzel olduğunu gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmemeniz durumunda kendi planlarınıza göre değil, başkalarının programlarına göre hareket etmeniz gerekebilir.

Kahve falında yüzü güzel görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel bir yüz görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, güç ve kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok güzel yüz görmek mutlu ilişkiler kuracağına, kurulan hayallerin yıkılacağına delalettir.

Kahve falında güzel yüzlü erkek görmek yeni iş kollarına girileceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün yüzünü güzel görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının yüzünü güzel görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında yüzünü cok güzel görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin yüzünün güzelleştiğini görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir