AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü cok güzel görmek

Kahve falında yüzünü cok güzel görmek

Kahve falında yüzünü cok güzel görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, huzurun kaçacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü cok güzel gördüyseniz:

  • Diğerlerini tetikleyen fikirler size mantıklı görünmeyebilir.

Kahve falında yüzünün güzel olduğunu görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında çok güzel yüz görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü güzel görmek işlerinin gerileyeceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini güzel yüzlü görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalettir.

Kahve falında yüzünü cok güzel görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine delalettir.

Kahve falında aynada kendi yüzünü güzel görmek başarılarının azalacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Kahve falında aynada yüzünü güzel görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel yüzlü bebek görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir