AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda yüz yıkamak

Kahve falında banyoda yüz yıkamak

Kahve falında banyoda yüz yıkamak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, pişman olacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, zafer ve zenginlik getireceğine işaret eder.

Kahve falında banyoda yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınız hakkında yorum yapılmasını veya diğerlerinin bazı işlerinizi tamamlamasını beklemeniz sadece zaman kaybı olabilir.

Kahve falında banyoda yüz yıkamak yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini banyoda yıkamak ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında banyoda halı yıkamak ömrü boyunca mutlu olacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında banyoda ayak yıkamak çok daha büyük adımların atılacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında banyoda saç yıkamak istenmediğiniz bir yere gitmeye, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına delalet eder.

Kahve falında banyoda çamaşır yıkamak yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işaret eder.

Kahve falında banyoda el yıkamak donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında banyoda saçını yıkamak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir