AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü tırmalamak

Kahve falında yüzü tırmalamak

Kahve falında yüzü tırmalamak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, hasta ve üzgün olacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, tartışmaların sona ereceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü tırmalamak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir halina dönüşmemesi gerekiyor.

Kahve falında yüz tırmalamak huzurlu bir yaşama sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü tırmalamak içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü tırmalamak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzü tırmalamak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında birini tırmaladığını görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin tırmaladığını görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işaret eder.

Kahve falında köpek tırmaladığını görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına delalet eder.

Kahve falında kara kedi tırmaladığını görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir