AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kedinin tırmaladığını görmek

Kahve falında siyah kedinin tırmaladığını görmek

Kahve falında siyah kedinin tırmaladığını görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, eşe dosta yardım edileceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, bahtın açılacağına delalettir.

Kahve falında siyah kedinin tırmaladığını gördüyseniz:

  • Belli bir konuya bakış açınız meslektaşlarınızdan ya da partnerinizle taban tabana farklı olabilir.

Kahve falında siyah kedinin tırmaladığını görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi tırmalamak üzüntülerin sevince dönüşeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin tırmaladığını görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin seni tırmaladığını görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, ömrünün de uzun olacağına yorulur.

Kahve falında kara kedi tırmaladığını görmek sorunlarını çözeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kedinin tırmaladığını görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü tırmalamak güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü tırmalamak yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir