AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yüzünü aynada görmek

Kahve falında kendi yüzünü aynada görmek

Kahve falında kendi yüzünü aynada görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, rahat bir döneme girileceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kendi yüzünü aynada gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya kariyerinize ilişkin konularda ilerleme kaydedebileceğiniz farklı bir noktadasınız veya bir fırsat yakalamak üzeresiniz.

Kahve falında aynada kendi yüzünü güzel görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına delalet eder.

Kahve falında aynada yüz görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına alamet eder.

Kahve falında aynada yüzünü görmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü aynada görmek huzurunu yerine getireceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüne ayna tutmak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hasretliğin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aynada yüzünü güzel görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü aynada görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalettir.

Kahve falında aynada yüzünü sivilceli görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir