AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı boya görmek

Kahve falında yağlı boya görmek

Kahve falında yağlı boya görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, derin bir nefes alacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yağlı boya gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında yağlı boya yapmak söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz yağlı boya yapmak hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yağlı boya tablo yapmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında mavi yağlı boya görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağlı boya resmi görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında yağlı boya tablo görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı boya görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıvı yağ döküldüğünü görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir