AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağ ve bal görmek

Kahve falında yağ ve bal görmek

Kahve falında yağ ve bal görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağ ve bal gördüyseniz:

  • Edindiğiniz bilgiler veya elinize geçen haberler bazı konularda yapacağınız değişikliklerde etkili olabilir.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bal yağ görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bal ve yağ yemek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağ bal yemek canının sağ olacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağ ve bal yemek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına işaret eder.

Kahve falında bal yağ yemek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında yağ ve bal görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir