AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne pudra sürmek

Kahve falında yüzüne pudra sürmek

Kahve falında yüzüne pudra sürmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına işarettir.

Kahve falında yüzüne pudra sürmek gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar problemli olan bir konuya farklı bir açıdan yaklaşabilirsiniz.

Kahve falında yüzüne pudra sürmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yüze pudra sürmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz pudra sürmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüne pudra sürdüğünü görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında yüze pudra görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzüne pudra görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında pudra rengi görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalettir.

Kahve falında beyaz pudra görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, rızkının eksileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir