AnaSayfa / Genel / Kahve falında pudra rengi görmek

Kahve falında pudra rengi görmek

Kahve falında pudra rengi görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, güzel huylarının değişeceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pudra rengi gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin sizin için neler yapabileceğini tam olarak anladığınızdan emin olmalısınız.

Kahve falında pudra rengi görmek mevlit okutacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında pudra rengi elbise giymek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne pudra sürmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, azalacağına işarettir.

Kahve falında bebe pudrası görmek garanti olacak bir yer edineceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz pudra sürmek onlar sayesinde moral bulacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pudra görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne pudra sürdüğünü görmek kazancının çoğalacağına, engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında bebek pudrası görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir