AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz pudra sürmek

Kahve falında beyaz pudra sürmek

Kahve falında beyaz pudra sürmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, elindeki imkanların artacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz pudra sürmek gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişilerle vakit geçirebilir, yeni bakış açıları kazanabilir, tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında beyaz pudra sürmek önünün açık olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüze pudra sürmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, diplomalarının artacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne pudra sürmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz pudra görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına rivayet eder.

Kahve falında pudra şekeri görmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebe pudrası görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında pudra pembesi görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında bebek pudrası görmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir