AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze pudra görmek

Kahve falında yüze pudra görmek

Kahve falında yüze pudra görmek planların boşa gideceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze pudra gördüyseniz:

  • Yerine getiremeyeceğniz sözler verip huzurunuzu bozmamalısınız.

Kahve falında yüzüne pudra sürmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne pudra görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına işaret eder.

Kahve falında yüze pudra sürmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne pudra sürdüğünü görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüze pudra görmek yeni bir başlangıç yapmaya, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında pudra rengi elbise giymek makamının sürekli yükseleceğine, ruhunun dinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pudra pembesi görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebe pudrası görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir