AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne pudra görmek

Kahve falında yüzüne pudra görmek

Kahve falında yüzüne pudra görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, işlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne pudra gördüyseniz:

  • Bazı konuları açıklarken olayları kendi gözünüzle görüyor veya kendi yararınıza olan şeylere odaklanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yüze pudra sürmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne pudra sürdüğünü görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne pudra görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüze pudra görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne pudra sürmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pudra pembesi görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında pudra rengi elbise giymek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalet eder.

Kahve falında pudra şekeri görmek kalben çok rahat edileceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir