AnaSayfa / Genel / Kahve falında pudra şekeri görmek

Kahve falında pudra şekeri görmek

Kahve falında pudra şekeri görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, huzur bulacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında pudra şekeri gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da birlikte çalıştığınız bir kişi size rahatsızlık veriyor olabilir.

Kahve falında pudra şekeri görmek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüze pudra görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pudra rengi görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında pembe pudra görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz pudra sürmek hayırlı adımlar atacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında bebe pudrası görmek işsizseniz işe gireceğinize, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pudra görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, herkesin şaşırtılacağına tabir olunur.

Kahve falında pudra pembesi görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir