AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü nurlu görmek

Kahve falında yüzünü nurlu görmek

Kahve falında yüzünü nurlu görmek işlerinin rast gideceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü nurlu gördüyseniz:

  • Harcamaları kısmanızda fayda var.

Kahve falında kendini nur yüzlü görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında nur yüzlü adam görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı adam görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında nur yüzlü teyze görmek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere tabir olunur.

Kahve falında nurlu yüz görmek ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nur yüz görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı kadın görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, güzel günlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında nur yüzlü insanlar görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayatının başarılarla dolacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir