AnaSayfa / Genel / Kahve falında nur yüzlü bebek görmek

Kahve falında nur yüzlü bebek görmek

Kahve falında nur yüzlü bebek görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında nur yüzlü bebek gördüyseniz:

  • Yargılarınıza güvenmelisiniz.

Kahve falında nur yüzlü bebek görmek başka işler deneyeceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına alamet eder.

Kahve falında nur yüzlü birini görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında nur yüzlü görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yüzünde nur görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında nur yüzlü bir adam görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında nur yüzlü bir erkek görmek iflas edeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına inanılır.

Kahve falında nur yüz görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına delalettir.

Kahve falında nur yüzlü kadın görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir