AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne kına görmek

Kahve falında yüzüne kına görmek

Kahve falında yüzüne kına görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, çevre değiştireceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne kına gördüyseniz:

  • Sizin için en önemli olan işlere odaklanmalısınız.

Kahve falında yüzüne kına yakmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzü kınalı görmek fırsatların elden kaçırılacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kına sürmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında yüze kına görmek amaçlarına nail olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yüze kına yakmak çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, mevki kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüze kına sürmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde kına görmek işlerinin çok iyi olacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kına görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir