AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde kına görmek

Kahve falında yüzünde kına görmek

Kahve falında yüzünde kına görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, makbul olan şeylere, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde kına gördüyseniz:

  • Karşı taraf üzerinde uzun süreli etkileri olabilecek kararlar alamamanızda fayda var.

Kahve falında yüzüne kına yakmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüne kına sürmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında yüze kına sürmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde kına görmek işinin başına geçeceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yüze kına görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında yüzüne kına görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze kına yakmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine yorulur.

Kahve falında yüzü kınalı görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, insanları hak yoluna çağıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir