AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze kına görmek

Kahve falında yüze kına görmek

Kahve falında yüze kına görmek içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, yıkılacağına, üzüleceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında yüze kına gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda alacağınız haberler veya ortaya çıkan bilgiler dikkat gerektirebilir.

Kahve falında yüze kına görmek çaresiz kalacağına, ekonomik olarak kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze kına yakmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kına sürmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına alamet eder.

Kahve falında yüze kına sürmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde kına görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüne kına görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına inanılır.

Kahve falında yüzü kınalı görmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kına yakmak kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir