AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğe çikolata sürmek

Kahve falında ekmeğe çikolata sürmek

Kahve falında ekmeğe çikolata sürmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kafasına göre birini bulacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, yepyeni biri haline geleceğine, iş yeri sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ekmeğe çikolata sürmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hakkında çok fazla şey paylaşmadan kendi fikirlerinizi kendinize saklayarak, tüm gerçekleri öğrenmeye çalışmanız daha doğru olabilir.

Kahve falında ekmeğe çikolata sürmek adeta sinirden küplere bineceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüne çikolata sürmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası çikolata görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çikolata ekmek görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında çikolatalı ekmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında çikolata ekmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası çikolata yemek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında ekmeğe çikolata sürüp yemek işlerini toparlayacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir