AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzına çamur sürmek

Kahve falında ağzına çamur sürmek

Kahve falında ağzına çamur sürmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında ağzına çamur sürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da olaylara fazla iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ağzına çamur sürmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine işarettir.

Kahve falında çamurda araba sürmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına yorulur.

Kahve falında yüze çamur sürmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına yorulur.

Kahve falında eline çamur sürmek aradığı çareleri bulacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında üstüne çamur sürmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yolda bisiklet sürmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çamuru yüzüne sürmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine çamur sürmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir