AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça çamur sürmek

Kahve falında saça çamur sürmek

Kahve falında saça çamur sürmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında saça çamur sürmek gördüyseniz:

  • Devam etmenin bir yolunu bulmanız gerekecek.

Kahve falında saça çamur sürmek daha iyi mağazalardan giyineceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne çamur sürmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu yolda bisiklet sürmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında çamurda araba sürmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzına çamur sürmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında eline çamur sürmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yüze çamur sürmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamuru yüzüne sürmek sarsılacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir