AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne bal görmek

Kahve falında yüzüne bal görmek

Kahve falında yüzüne bal görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, ağır günler geçireceğine, yani babasına benzeyeceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne bal gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bir fırsat yeteneklerinizi farklı şekilde kullanabilmeniz için olanak yaratabilir.

Kahve falında yüze bal görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, kazancının da aynı oranda artacağına delalettir.

Kahve falında yüze bal sürmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, umutlarının tazeleneceğine alamet eder.

Kahve falında balı yüze sürmek bolluk ve bereket içinde olacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına alamet eder.

Kahve falında balı yüzüne sürmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında yüzüne bal sürmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne bal görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne bal sürdüğünü görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çerçeve bal görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir