AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünden iğne olmak

Kahve falında yüzünden iğne olmak

Kahve falında yüzünden iğne olmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünden iğne olmak gördüyseniz:

  • Gizli hareket etmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yüzünden iğne olmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, hayal kırıklığına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili yüzünden ağlamak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünden siyah nokta sıkmak az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünden kıl almak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, borçların kısa sürede kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünden kıl çıktığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında birisi yüzünden ağlamak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında para yüzünden tartışmak sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında biri yüzünden ağladığını görmek dinç kalacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir