AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlayan sivilce görmek

Kahve falında patlayan sivilce görmek

Kahve falında patlayan sivilce görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında patlayan sivilce gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da yaşam tarzınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında sivilcesini patlatmak gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında patlayan sivilce görmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sorumluluk alacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük sivilce patlatmak ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına yorulur.

Kahve falında yüzde sivilce patlatmak elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında sivilcenin patlamasını görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman sivilce patlatmak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında başkasının sivilcesini patlatmak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sivilceyi patlatmak artık hep ileriye ve önüne bakacağına, kısmetinizin açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir