AnaSayfa / Genel / Kahve falında sedef hastalığı olmak

Kahve falında sedef hastalığı olmak

Kahve falında sedef hastalığı olmak hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, asil kimselerden çıkacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında sedef hastalığı olmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında sedef hastalığına yakalanmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine tabir olunur.

Kahve falında sedef hastalığı görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sedef hastalığı görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sedef hastalığı olduğunu görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında sedef hastalığı olmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine inanılır.

Kahve falında sedef olduğunu görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine işaret eder.

Kahve falında sedef görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında sedefli yüzük görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir