AnaSayfa / Genel / Kahve falında sedef ağacı görmek

Kahve falında sedef ağacı görmek

Kahve falında sedef ağacı görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, kişinin afiyette olacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sedef ağacı gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçının.

Kahve falında sedef ağacı görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sedef bilezik görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sedef hastası olduğunu görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına inanılır.

Kahve falında sedef çiçeği görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sedefli yüzük görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında sedef hastalığı olmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine delalet eder.

Kahve falında sedef takı görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine tabir olunur.

Kahve falında sedef olmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir