AnaSayfa / Genel / Kahve falında sedef tesbih görmek

Kahve falında sedef tesbih görmek

Kahve falında sedef tesbih görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, çektiği zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında sedef tesbih gördüyseniz:

  • Yeni oluşan koşullar, yeni gelişmeler veya bazı ani faktörler aslında yararlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sedef tesbih görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında sedef kolye görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında sedef hastalığı olmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalettir.

Kahve falında sedef kolye takmak helal lokmalar yiyeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sedef takı görmek fikirlerinin çatışacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet eder.

Kahve falında sedef taşı görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sedef hastalığı görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, hayallerinin gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında sedefli yüzük görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir