AnaSayfa / Genel / Kahve falında et parçası görmek

Kahve falında et parçası görmek

Kahve falında et parçası görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında et parçası gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı olmalı, kimsenin söylediğine veya baskı koyduğu yöne göre ilerlememelisiniz.

Kahve falında parça et görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, bir sınavdan geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından et parçası çıktığını görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında et parçası tükürmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kazancın gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızda et parçası görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta et parçası görmek fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, umduğunu bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmiş parça et görmek dostlardan zarar görüleceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında rahimden et parçası düşürmek kendini çok iyi hissedeceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzında et parçası görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir