AnaSayfa / Genel / Kahve falında et parçası doğurmak

Kahve falında et parçası doğurmak

Kahve falında et parçası doğurmak derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, manevi mutluluğu tadacağına, rahat şekilde geçineceğine işarettir.

Kahve falında et parçası doğurmak gördüyseniz:

  • İyi bir girişimci olarak görünebilirsiniz.

Kahve falında et parçası doğurmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş parça et görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına yorulur.

Kahve falında bacakta et parçası görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında parça parça et görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, o kapıyı kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında etinin parçalandığını görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında ayakta et parçası görmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında üç parça et görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, bir akrabadan hata görüleceğine delalet eder.

Kahve falında ağzında et parçası görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir