AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzün kıllandığını görmek

Kahve falında yüzün kıllandığını görmek

Kahve falında yüzün kıllandığını görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında yüzün kıllandığını gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı bütçe aşan harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında yüzünde siyah kıl çıktığını görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kendi yüzünde kıl görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde kıllar görmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü kıllanmış görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına inanılır.

Kahve falında kendi yüzünü kıllı görmek büyük problemler yaşanacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında yüz kılı almak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıllı yüz görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde kıl görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir