AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzülmüş keçi görmek

Kahve falında yüzülmüş keçi görmek

Kahve falında yüzülmüş keçi görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına işarettir.

Kahve falında yüzülmüş keçi gördüyseniz:

  • Bazı şikayetler kendinize güveninizi kaybetmenize neden olabilir.

Kahve falında yüzülmüş keçi görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine alamet eder.

Kahve falında derisi yüzülmüş keçi görmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keçi boynuzu toplamak kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keçi dışkısı görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında keçi inek görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına yorulur.

Kahve falında keçi kanı görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ak keçi görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında keçi çanı görmek hasretin ve özlemin biteceğine, yüklü miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir