AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi dışkısı görmek

Kahve falında keçi dışkısı görmek

Kahve falında keçi dışkısı görmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında keçi dışkısı gördüyseniz:

  • Doğru bir strateji geliştirmeden ön plana çıkmamakta fayda var.

Kahve falında keçi dışkısı görmek dayanışma içinde kalacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek dışkısı görmek verilen  sözlerin tutulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin dışkısını görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında insan dışkısına basmak mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dışkıda kurt görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek dışkısı yemek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan dışkısı temizlemek konfor içinde olacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun dışkısını görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir