AnaSayfa / Genel / Kahve falında derisi yüzülmüş keçi görmek

Kahve falında derisi yüzülmüş keçi görmek

Kahve falında derisi yüzülmüş keçi görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, sağlığın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında derisi yüzülmüş keçi gördüyseniz:

  • Daha dikkatli hareket etmeli, gerçekleri göründüğü veya aktarıldığı gibi değil, olduğu şekilde görmek için gayret sarf etmelisiniz.

Kahve falında derisi yüzülmüş keçi görmek çalışmalarının karşılığını alacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçinin derisini yüzmek güzellik ve hayır geleceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında keçi derisi yüzmek yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında keçi derisini yüzmek karlı işlere gireceğine, pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında keçi derisi görmek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzülmüş keçi görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, bereketin eksileceğine yorulur.

Kahve falında yüzülmüş insan derisi görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derisi yüzülmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir