AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi inek görmek

Kahve falında keçi inek görmek

Kahve falında keçi inek görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keçi inek gördüyseniz:

  • Size verilen sözlerin tutulmaması yüzünden canınız sıkılabilir.

Kahve falında inek keçi görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında koyun keçi inek görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında keçi inek görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalet eder.

Kahve falında keçi ve inek görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında inek ve keçi görmek başarıya ve zafere doymayacağına, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına inanılır.

Kahve falında keçinin yavruladığını görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında küçük keçi görmek parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine yorulur.

Kahve falında keçi ve koyun sürüsü görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir