AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük taşı düşmek

Kahve falında yüzük taşı düşmek

Kahve falında yüzük taşı düşmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, sermaye elde edeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, inancının eksileceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına yorulur.

Kahve falında yüzük taşı düşmek gördüyseniz:

  • Ya mevcut ilişkiniz düzelecek ya da yeni bir ilşki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Kahve falında yüzük taşı düşmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında başına taş düşmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet eder.

Kahve falında üzerine taş düşmek kazancının da artacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taşa takılıp düşmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş düşmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında taşa düşmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasına taş düşmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir