AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taşlı yüzük görmek

Kahve falında yeşil taşlı yüzük görmek

Kahve falında yeşil taşlı yüzük görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, hikmete kavuşacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş tekrar her konuda iyimser düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında altın yeşil taşlı yüzük görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük takmak iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı altın yüzük görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil taş yüzük görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük almak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük takmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük taktığını görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir