AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş düşmek

Kahve falında taş düşmek

Kahve falında taş düşmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, hedeflerine yaklaşacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, hastalığının düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş düşmek gördüyseniz:

  • İnşa ettiğiniz binanın sallanmaması için, ortak kaynak veya güç kullanımı gerektiren tekliflere dikkatle yaklaşmalısınız.

Kahve falında taş düşmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına rivayet eder.

Kahve falında başına taş düşmek ekmeğinin çoğalacağına, mal mülk edineceğine işaret eder.

Kahve falında kafasına taş düşmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine taş düşmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzük taşı düşmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kazancının epey düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşa takılıp düşmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret eder.

Kahve falında taşa düşmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kanalizasyona düşmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir