AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında pırlanta yüzük görmek

Kahve falında parmağında pırlanta yüzük görmek

Kahve falında parmağında pırlanta yüzük görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, sıhhat kazanacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağında pırlanta yüzük gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren herhangi bir konuda etkisi olabilecek kişileri etkilemek istiyorsanız daha gayretli olmanız gerekiyor.

Kahve falında parmakta pırlanta yüzük görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında parmağında pırlanta yüzük görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa pırlanta yüzük takmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağında pırlanta görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına delalettir.

Kahve falında pırlanta yüzük hediye almak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında pırlanta yüzük çalmak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pırlantalı yüzük görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına alamet eder.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir