AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük parmağı görmek

Kahve falında yüzük parmağı görmek

Kahve falında yüzük parmağı görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük parmağı gördüyseniz:

  • İlginç iş, fikir veya macera teklif eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında altın yüzüğü parmaktan çıkarmak çok büyük hayır duaları alacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına delalettir.

Kahve falında parmaklara yüzük takmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmağında nikah yüzüğü görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağında taşlı yüzük görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin parmağında yüzük görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızın parmağında yüzük görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzük parmağında yara görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına inanılır.

Kahve falında eski eşin parmağında yüzük görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, elinin de bolluk göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir