AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük çevirmek

Kahve falında yüzük çevirmek

Kahve falında yüzük çevirmek huzurunu kaybedeceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, işlerinde berekete kavuşacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzük çevirmek gördüyseniz:

  • Son derece sıkıntılı bir durumdan çıkmanız olasıdır.

Kahve falında yüzük çevirmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayı ters çevirmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında sayfa çevirmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine inanılır.

Kahve falında film çevirdiğini görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırtını çevirmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arsa çevirmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadan iş çevirmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında taksi çevirmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir