AnaSayfa / Genel / Kahve falında sayfa çevirmek

Kahve falında sayfa çevirmek

Kahve falında sayfa çevirmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, işlerin artacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sayfa çevirmek gördüyseniz:

  • Garip kimseler sizin beğeninizi çekebilirler.

Kahve falında sayfa çevirmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kitap sayfası çevirmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kuran sayfası görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında boş beyaz sayfa görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kitap sayfası görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, herhangi zarara uğramayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz bir sayfa görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, onun yolundan ayrılmayacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerim sayfası görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, günaha gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yasinin birinci sayfasını okumak işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir