AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğünün taşının kırıldığını görmek

Kahve falında yüzüğünün taşının kırıldığını görmek

Kahve falında yüzüğünün taşının kırıldığını görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yüzüğünün taşının kırıldığını gördüyseniz:

  • Değişiklik veya bazı konularda yapılacak değişiklikler size iyi gelebilir.

Kahve falında yüzüğünün taşının kırıldığını görmek bereketin ve verimin olacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzük taşı kırılması görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek taş yüzüğünün kırıldığını görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine alamet eder.

Kahve falında kırılmış mezar taşı görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, özel hayatında mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşın kırıldığını görmek bunun da fal sahibine sorun olacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taş kırılması görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalet taşının kırıldığını görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, örnek insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzüğün kırıldığını görmek hak yoluna döneceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir