AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet taşının kırıldığını görmek

Kahve falında tuvalet taşının kırıldığını görmek

Kahve falında tuvalet taşının kırıldığını görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet taşının kırıldığını gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz parasal başlıklı haberler neticeye ulaşabilir.

Kahve falında tuvalet taşının kırıldığını görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşın kırıldığını görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tek taş yüzüğünün kırıldığını görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüğünün taşının kırıldığını görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, başarı üstüne başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış mezar taşı görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş kırılması görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında yüzük taşı kırılması görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına delalettir.

Kahve falında tuvaletin taşması görmek refah düzeyinin düşeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir